Bezoek CH Energy op het TransFuture festival

CH Energy op het TransFuture Festival 2016

Kom horen, zien en proeven wat mogelijk is met nieuwe, duurzame energie!

Kom zelf horen, zien en proeven wat er allemaal mogelijk is met nieuwe energie!
Namens EnTranCe nodigen wij een ieder van harte uit om deel te nemen aan het TransFuture Festival 2016. Dit is op donderdag 23 en vrijdag 24 juni 2016 bij het Energy Transition Centre (EnTranCe) op de Zernike Campus in Groningen. Het TransFuture Festival richt zich tot een ieder die belangstelling heeft voor goede muziek, lekker eten en gezelligheid. Maar ook geïnteresseerd is in de nieuwste ontwikkelingen en innovaties op het gebied van duurzame energie.

Bezoek de recycling plant van CH Energy op het TransFuture Festival

Tijdens het TransFuture Festival krijgen bezoekers de gelegenheid om aan verschillende activiteiten deel te nemen. Zo kan men lezingen en presentaties over energie gerelateerde thema’s volgen, zich over de toekomst van de stad Groningen laten informeren en deelnemen aan diverse workshops rond energie.

Op het Zernike terrein van Entrance ben je ook van harte welkom op de plant van CH Energy. De plant is vol in productie en aanschouw met eigen ogen hoe wij niet-recyclebaar afval omzetten in olie, gas en koolstof.

Bijna gereed

Bijna gereed

Het TransFuture Festival kan, naast het presenteren en tonen van energie-innovaties, worden beschouwd als een echt festival. Tijdens de twee festivaldagen kan men eten en drinken en zal het publiek een mooi muziekprogramma met artiesten en bands worden geboden. Zo zullen The Cool Quest (3FM Serious Talent ), de band Moonshark (winner The Clash of the Coverbands Hitlijst award) en diverse lokale talenten optredens verzorgen.

Voor regelmatige updates volg je TransFuture nu direct op Facebook.

Het festival is gratis en vindt plaats op donderdag 23 en vrijdag 24 juni 2016 op het terrein van EnTranCe, Zernikelaan 17 in Groningen. De toegang is voor iedereen en gratis. Op het festival terrein is goede en gevarieerde catering aanwezig.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.