Recycling afval op z’n best door CH Energy

FaviconT CHECH Energy BV speelt een aanvullende rol spelen binnen de bestaande systemen van inzameling en recycling van afval. We bieden een economische oplossing voor afval dat op dit moment niet economisch hergebruikt kan worden. Hiervoor is tot nu toe geen echt goede oplossing voor.

Wij hebben de oplossing voor dit afval.

Wij kunnen dat sinds kort wel! We brengen dit afval dan ook naar een vorm die als een eindtoepassing kan dienen zonder dat er een verontreiniging van het milieu plaatsvindt. Daarnaast reduceren we ook nog het onttrekken van ruwe olie uit de bodem. Want wij recyclen de gebruikte (kunststof) producten die van ruwe olie waren gemaakt. En daarvan maken we een bruikbare brandstof, in de vorm van diesel, kerosine en benzine. En dat kan weer direct gebruikt worden in onze infrastructuur, zonder dat daarvoor nieuwe ruwe olie voor nodig is. We kunnen onze auto’s en vrachtauto’s dus letterlijk laten rijden op afval en wel end of life afval. Hierdoor verkrijgen we dus een energiebron zonder dat we grond onttrekken als voedselbron voor mens en dier. Zoals dat bijvoorbeeld gebeurt voor het produceren van ethaan en/of biodiesel. Ook veroorzaken we geen zogenaamde “horizon-vervuiling” door het plaatsen van windmolens, etc.
Doordat dit proces volledig onder gecontroleerde omstandigheden plaatsvindt en feitelijk geen restproducten genereert, zelfsupporting is, nauwelijks geluid produceert, etc. is het een erg schoon en milieuvriendelijk systeem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.